profil2_jooa

Egy lakberendezési munka során elsődleges feladatnak a szükséges funkciók szerinti beosztást, a műszaki megoldások, lehetőségek átgondolását tartom. A megrendelő életvitelét megismerve, igényeit felmérve és anyagi lehetőségeit maximálisan figyelembe véve dekoratív, esztétikus belső terek kialakítására törekszem.

Több, mint 10 év tapasztalattal rendelkezem ezen a területen. Ez idő alatt rengeteg problémával találkoztam, melyeket a megszerzett tudás alapján rutinból megoldok, és bizonyára még számtalan újabbal fogok találkozni, melyek megoldása fejtörést igényel. Mivel szeretem a kihívásokat, így ezek nem okoznak gondot. Igyekszem a színek, bútorok, burkolatok és a világítás összehangolásával harmonikus, ugyanakkor egyénre szabott környezetet kialakítani. Bármely stílusban szívesen tervezek, különösen szeretek egy adott stílusú térbe egy másikra jellemző jegyeket is becsempészni. Úgy gondolom, hogy ettől izgalmasabb lesz a végeredmény.

Az elmúlt években több szakkiállításon is részt vettem tervezőként, a Lakberendezők Országos Szövetségének keretein belül és önállóan is. Munkáim bemutatásra kerültek szaklapokban és internetes szakmai portálokon egyaránt.

Célom, hogy a megrendelő elképzelései alapján, vele együttműködve formáljam a rendelkezésre álló teret, legyen szó akár új építésről, akár felújításról, lakás, családi ház, vagy munkahely kialakításáról.


 

 

Vélemények

"Amikor szakembert kerestem, hogy segítsen épülő házunk kialakításában, ösztönösen óvakodtam azoktól, akiknek a refrenciái nagyon hasonlítottak egymásra. Az első, ami Joó Annamária oldalán szemet szúrt, hogy az általa berendezett otthonok stílusa milyen sokféle, a stíluson belül pedig kifinomult és szép. Őt magát is nagyon szimpatikusnak találtuk, ezért felkértük a ház belső kialakításának megtervezésére. Nem csalódtunk: nem a saját ízléséből indult ki, hanem a miénkből. Az általunk megadott sarokköveket fejlesztette egy gyönyörű, harmonikus egésszé, amelyben az első pillanattól otthon érezzük magunkat. Mindenben segített, végig velünk volt, mindig számíthattunk rá. A közös munka élmény volt, az eredmény pedig várakozáson felüli lett - azóta is élvezzük szép és tökéletesen "kézreálló" otthonunkat."

S. Zsuzsanna 

 

"20 éve épült családi házunk felújításához lakberendező, belsőépítészt kerestünk. Joó Annamáriát ajánlották. Szerencsére elmondhatjuk, hogy jó választás volt, mivel kiváló munkát végzett. Elavult, korszerűtlen lakásunk igazi otthonná vált, rengeteg praktikus megoldást kaptunk. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy nemcsak számunkra szépséges, harmonikus az otthonunk, hanem barátaink, látogatóink is valamennyien kifejezik a tetszésüket. Még egy fontos dolog, Annamária mindvégig segítségünkre volt az igényünknek legjobban megfelelő, minőségi, de gazdaságos berendezések megtalálásában. Munkáját csak ajánlani tudom mindenkinek"

K. Emőke