Lakásvásárlási tanácsadás

 

vasarAz ingatlanvásárlás nem könnyű feladat, rengeteg szempontot figyelembe kell venni. Földrajzi elhelyezkedés, óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok közelsége, közlekedési lehetőségek autóval, tömegközlekedéssel, az ingatlan nagysága, beosztása, műszaki állapota, energifelhasználása... és még hosszan sorolhatnám.

Amikor mindezzel megküzdve végül megtaláljuk az igazit, már csak a papírmunka és néhány millió kifizetése van hátra és már lehet is költözni. Nincs annál szörnyűbb, mint ha ilyenkor derül ki, hogy a kanapé túl nagy, a gyerekszobai szekrény pont 5 cm-rel szélesebb, mint ami elfér, vagy a hálóban csak a sarokba tolva fér el az ágy... és ahelyett, hogy élveznénk új otthonunkat kanapéért szaladgálunk, átszabatjuk a gyerek szekrényét, és megtanulunk lapjával közlekedni a hálóban. Időt és pénzt áldozunk valamire, ami tökéletesnek tűnt, és folyamatosan morgolódunk,  bosszankodunk. Tényleg ez a megoldás?

Annak, aki szeretné, hogy a tökéletes egyben berendezhető is legyen, ajánlom figyelmébe a lakásvásárlási tanácsadás csomagot.

A csomag tartalma:

  • az építészeti alaprajz felszerkesztése
  • egy, maximum két db színezetlen berendezési terv
  • szakvélemény az ingatlannak a megadott igények szerinti berendezhetőségéről

 

A csomag ára 50.000 Ft (100 m2-ig)

A fizetés előre utalással történik, az összeg beérkezése után e-mailben küldöm a terveket és a szakvéleményt.

A szakvéleményhez szükséges adatok:

  • a teljes lakásra vonatkozó felmérési alaprajz, melyet a tulajdonos készít el az általam megadott szempontok alapján. Nem szükséges méretarányos rajzot készítenie, de a jól olvasható és pontos méretek fontosak.
  • fotók, esetleg videó a lakásról
  • a lakás műszaki adottságaira, állapotára vonatkozó, a tervezést befolyásoló információk
  • a meglévő, betervezendő bútorok mérete, fotója
  • az igények leírása

 

 

A tervezési díj nem tartalmazza az Áfát.

Budapesten és Kerepes 20 km-es körzetében kiszállási díj nélkül, egyéb helyekre kiszállási díjat számítunk fel.