Távtervezés, online tanácsadás

 

tavtervAz utóbbi években az internet szerepe jelentősen megnőtt a mindennapi életben. Nemcsak tájékozódunk és kapcsolatot tartunk ezen a csatornán keresztül, hanem vásárlásaink egyre nagyobb százalékát is itt intézzük.

Miért lenne épp a lakberendezés kivétel? Hiszen erre a területre is igaz, hogy az építőanyagtól a bútorig mindent meg tudunk venni online, amire egy építkezés, felújítás, vagy egy otthon berendezése során szükségünk lehet.

Nincs ez másképp a lakberendezési tervek elkészítése esetén sem. Az időhiány és a földrajzi távolság is áthidalható az internet adta lehetőségekkel, mint ahogy ez már több ügyfelem esetén is történt. Jó lehetőség ez azok számára is, akik saját maguk szeretnék megvalósítani elképzeléseiket, de ehhez némi segítséget igényelnek, vagy csak kisebb, részfeladatok megoldását kérik, pl. gardróbszekrény, gyerekszobai bútor stb. tervezése.

Távtervezés esetén a munka sajátosságából adódóan picit több feladat hárul a megrendelőre, mint a hagyományos lakberendezés esetén, hiszen ilyenkor nem megyek ki a helyszínre és nincs személyes találkozás.

A távtervezéshez szükséges adatok:

  • a berendezendő helyiségre, vagy a teljes lakásra vonatkozó felmérési alaprajz, melyet a tulajdonos készít el az általam megadott szempontok alapján. Nem szükséges méretarányos rajzot készítenie, de a jól olvasható és pontos méretek fontosak.
  • fotók, esetleg videó a lakásról
  • a lakás műszaki adottságaira, állapotára vonatkozó, a tervezést befolyásoló információk
  • a meglévő, betervezendő bútorok mérete, fotója
  • amennyiben burkolási terveket kérnek és már van kiválasztott burkolat, tapéta, akkor ezek neve, fotója, paraméterei
  • az igények leírása

 

A munka során telefonon, e-mailben, vagy skype-on tartjuk a kapcsolatot.

A lakberendezési terv tartalmát illetően, választhat a lakberendezési tervezésnél megadott csomagok közül (az árak természetesen kicsit módosulnak a személyes találkozás hiánya miatt), illetve kérhet egyedi árajánlatot is.